Appreciative Inquiry Academy

AI-AI-kido

AI-AI-kido
Cees Hoogendijk en Gert Veenhoven

Cees Hoogendijk en Gert Veenhoven nemen je mee in een inspirerende ervaring waarin de werelden van Appreciative Inquiry en Aikido met elkaar verbonden worden. 
In de masterclass zullen we een 7-tal concepten uit aikido (en budo) gaan ervaren. Daarna gaan we  systematisch en waarderend op de ervaring reflecteren. Hierbij verbinden we de fundamenten van Appreciative Inquiry. 
De deelnemer krijgt met deze masterclass een indrukwekkende ervaring en de beschikking over een aantal krachtige ankers die gebruikt kunnen worden in het beoefenen van waarderend onderzoek in de dagelijkse praktijk. 

Cees Hoogendijk is grondlegger van de AI Academy, en heeft als missie Humanisering van Organisatie. Auteur van het boek Appreciative Inquiries of the 3.0 Kind. Zijn promotie onderzoek behelst het onderzoeken van intensieve AI beoefening als organisatorische interventie. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar AI als praktijk voor ontwikkeling van het zelf.

Gert Veenhoven is bedrijfskundige en master student Serious Gaming en beoefent/bestudeert aikido met veel passie.

Nog te plannen

Op dit moment zijn er nog 6 mensen nodig die interesse tonen voor deze exclusieve masterclass. Zodra dit aantal bereikt is wordt de masterclass gepland en zullen we je – vrijblijvend – uitnodigen.

De kosten van deze masterclass bedragen 349,- Euro exclusief 21% BTW.

De locatie wordt nog vastgesteld (omgeving Midden Nederland).