Wil je proeven aan Appreciative Inquiry? Kom onze AI preludesessie meemaken!

Appreciative Inquiry omvat een filosofie, een bejegeningswijze en een verandermethode die het potentieel van mensen en organisaties ontdekt, bekrachtigt en omzet in constructieve actie. Appreciative Inquiry onderscheidt zich van de klassieke, probleemgerichte veranderaanpak door aandacht te geven aan wat goed gaat en door te ontwikkelen vanuit de overvloed van mogelijkheden. Als beoefenaar van Appreciative Inquiry geef jij – door waarderend te onderzoeken – de best denkbare richting aan de grootste uitdagingen van hedendaagse samenlevingen, organisaties en hun medewerkers. De hoogwaardig beoefenaar noemt zich AI Practitioner.

Appreciative Inquiry Academy

In 2010 opende de AI Academy haar poorten. In de loop der jaren is onze HBO gecertificeerde actieleergang doorontwikkeld tot een modulaire opzet met meerdere leerpaden. Inmiddels biedt de AI Academy nu ook een eveneens HBO gecertificeerd in-company programma. Nieuwsgierig? Download hier onze studiegids.

De AI Academy staat in de startblokken om voor de 3e keer de Basismodule Appreciative Inquiry te realiseren . Er zijn diverse belangstellenden voor de module en we zijn nog op zoek naar meer mee-makers om de start van de leergang mogelijk te maken.

Preludesessie om AI te ervaren

Voor de mensen met concrete belangstelling, maar ook voor mensen die op welke manier al in aanraking gekomen zijn met Appreciative Inquiry en mogelijk hierop door willen leren organiseren we een zogenaamde AI prelude sessie. Na de sessie:

  • heb je kennis genomen van de grondbeginselen van Appreciative Inquiry
  • heb je ervaren hoe Appreciative Inquiry je kan met veranderen en ontwikkelen
  • ben je geïnspireerd en gevoed met positieve energie
  • kun je goed beoordelen of je je verder zou willen ontwikkelen in de kunst van AI

De facilitatie is in handen van Cees Hoogendijk. Cees is grondlegger van de AI Academy en is als ervaren AI Practitioner nationaal en internationaal actief voor zowel grote als kleine organisaties. Hij ziet “to spread AI in the world” als zijn taak en is auteur van het boek Appreciative Inquiries of the 3.0 Kind.

Den Haag – 7 november 2017 – gratis deelname

Met genoegen kunnen we de deelname aan de prelude sessie gratis aanbieden. En het verplicht je tot niets. De bijeenkomst is van 13:30 – 17:30 in Den Haag. We maken gebruik van het atelier van onze ambassadeur en levenskunstenaar Peter Brinkman, Brouwersgracht 2M (rechts in het steegje, onder de boksschool) te Den Haag.

Voor versnaperingen wordt gezorgd. Eventueel hapje eten achteraf is voor eigen rekening.
Wil je dit meemaken? Stuur een mail aan info@ai-academy.nl om je aan te melden.